paras turvaistuin 4 vuotiaalle lapselle

Paras Turvaistuin 4-vuotiaalle – Tässä ovat Parhaat Valinnat

Koti » Turvallisuus » Paras Turvaistuin 4-vuotiaalle – Tässä ovat Parhaat Valinnat

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä (merkitty *)

Turvaistuin on ehdoton tarvike lapsiperheille, erityisesti kun pienokaisesi kasvaa. Keskittyessämme 4-vuotiaisiin lapsiin, oikean turvaistuimen valinta on ensiarvoisen tärkeää heidän turvallisuutensa kannalta. Tässä artikkelissa esittelemme joitain huippuluokan tuotteita ja autamme sinua tekemään oikean valinnan.

Turvaistuimen suunta ja lapsen turvallisuus

Alle 4-vuotiaiden lasten on turvallisinta matkustaa selkä menosuuntaan olevassa turvaistuimessa. Tutkimukset tukevat tätä käytäntöä, sillä se tarjoaa tehokkaan suojan lapsen päälle, niskalle ja selkärangalle onnettomuustilanteissa. Selkä menosuuntaan asennetut istuimet jakavat törmäysvoimia tasaisesti, mikä vähentää vammojen riskiä huomattavasti. (Liikenneturva.fi, 2021)

Kun lapsi kasvaa ja ylittää suositellut mitat, on mahdollista siirtyä kasvot menosuuntaan olevaan turvaistuimeen, joka mukautuu lapsen kokoon ja tarjoaa edelleen vahvan suojan. Turvallisuus on ensisijaista, ja vanhempien tulee valita istuin lapsen iän, koon ja painon mukaan.

Axkid Minikid 1 Turvaistuin (Selkä menosuuntaan)

Axkidin Minikid-turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista turvallisuutta ja mukavuutta pienille matkustajille. Tämän turvaistuimen erityispiirteenä on, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, mikä on tunnetusti turvallisin matkustusasento pienille lapsille. Selkä menosuuntaan matkustaminen suojaa lasta paremmin etenkin pään, niskan ja selkärangan alueella, jotka ovat erittäin herkkiä vammoille kolaritilanteissa.

Minikid-istuin on suunniteltu pienikokoiseksi, joten se sopii hyvin sekä pieniin että suuriin autoihin. Istuimen asennus on tehty mahdollisimman helpoksi kiitos pitkän tukijalan ja itsekiristyvän ankkurin, joka varmistaa, että istuin pysyy tiukasti ja turvallisesti paikoillaan. Ainutlaatuinen heilutustoiminto helpottaa istuimen kiinnittämistä autonpenkkiin. Lisäksi säädettävä jalka edessä mahdollistaa istuimen kallistuskulman säätämisen, jotta lapsesi voi matkustaa mahdollisimman mukavasti.


Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Turvavyöistuin

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Turvavyöistuin on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Se on saatavilla sekä Authentic Cognac- että Authentic Graphite-värisenä. Tämä tuoli on saanut erinomaisia arvioita ja on voittanut testeissä. Se on varustettu AirProtect-teknologialla, joka tarjoaa lisäturvaa sivutörmäystilanteissa. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

  • Hinta: 169,90 €

Beemoo Turvavyöistuin

Beemoo Turvavyöistuin on toinen harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Saatavilla mustana, tämä istuin tarjoaa hyvää suojaa ja mukavuutta lapsellesi. Tuotteeseen on saatavilla alekoodi, joka tekee siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon talousarvioon nähden.

  • Hinta: 99,90 €

Joie Traver Shield Turvavyöistuin

Joie Traver Shield Turvavyöistuin on erinomainen valinta, ja se on saatavilla Dark Pewter-värissä. Se tarjoaa laadukasta suojaa ja mukavuutta lapsellesi. Lisäksi, ilmainen toimitus on saatavilla, mikä tekee tästä tuotteesta houkuttelevamman vaihtoehdon.

  • Hinta: 189,90 €

Beemoo Recline i-Size Turvavyöistuin

Jos etsit i-Size-yhteensopivaa istuinta, Beemoo Recline i-Size Turvavyöistuin voi olla täydellinen valinta. Tämä istuin on saatavana Mineral Grey-värissä ja tarjoaa erinomaista suojaa lapsellesi. Alekoodi ja ilmainen toimitus ovat saatavilla, mikä tekee tästä vaihtoehdosta houkuttelevan.

  • Hinta: 139,90 €

Cybex Solution X i-Fix Turvaistuin

Cybex Solution X i-Fix Turvaistuin tarjoaa erinomaisen suojan ja tyylikkään muotoilun. Se on saatavilla Pure Black -värissä ja on hinnoiteltu houkuttelevasti 15% alennuksella.

  • Hinta: 109,90 € (norm. 129,90 €)

Britax Römer Adventure Plus Turvavyöistuin

Britax Römer Adventure Plus Turvavyöistuin tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Saatavilla Burgundy Red -värissä, tämä istuin tarjoaa hyvää suojaa lapsellesi. Lisäksi, ilmainen toimitus on saatavilla.

  • Hinta: 116,91 €

Cybex Solution G i-Fix Turvaistuin

Toinen Cybexin vaihtoehto, Cybex Solution G i-Fix Turvaistuin, on saatavilla Moon Black -värissä. Se on testivoittaja ja tarjoaa erinomaisen suojan. Ilmainen toimitus on saatavilla.

  • Hinta: 185,49 €

Britax Römer KIDFIX M i-SIZE Turvavyöistuin

Lopuksi, Britax Römer KIDFIX M i-SIZE Turvavyöistuin on saatavilla Cosmos Black- ja Burgundy Red -väreissä. Se tarjoaa laadukasta suojaa ja mukavuutta lapsellesi. Ilmainen toimitus on saatavilla tähänkin tuotteeseen.

  • Hinta: 164,85 €

Nämä ovat joitain parhaita vaihtoehtoja turvaistuimille 4-vuotiaille. Valitse turvallisuus ja mukavuus lapsellesi. Muista myös tarkistaa paikalliset turvaistuinten säädökset ja suositukset ennen ostopäätöstäsi.


Lähteet

Liikenneturva. (2021, maaliskuu 10). Liikenneturvan päivitetty turvaistuinsuositus. Saatavilla: https://www.liikenneturva.fi/ajankohtaista/liikenneturvan-paivitetty-turvaistuinsuositus/#d8a994d6

Muut turvallisuuteen liittyvät blogipostaukset

https://parhaatpaketit.com/paras-turvavyoistuin-2023/

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *